Bemutatkozó

 
ÜDVÖZÖLJÜK A LUIS COLLECTIONS ÍNYENC KÖZPONTJÁBAN!

A Luis Tea valódi szenvedélyből született. Egy csészében felfedezhetjük a több ezer éves végtelen keleti bölcsesség és a szüntelen változó szépség világát. A Luis márkát pontosan 2008-ban álmodtam meg. Ezt az új, minőségi, prémium magyar brandet, vagyis a Luis Tea Collections-t, melynek minden egyes darabja különleges alkalommá változtatja a szürke hétköznapokat. Már amikor a kezünkbe vesszük, a körülöttünk lévő nyüzsgő világ egy szempillantás alatt elcsendesül, fogyasztása közben pedig eszünkbe jutnak az évekkel ezelőtti világrengető beszélgetések, a baráti diskurzusok, a délutáni teázások emlékei, a nagymama gyógyító teájának illata és élménye. A teázás szinte felér egy kalandos utazással, amelynek köszönhetően mi, magunk is többek leszünk. Egy forró tea ugyanis minden széppel, nemessel tölti be a lelkünket, gondolatvilágunkat, képzeletünket.

 
 
A Luis-teák alapanyagait éppen ezért a világ leghíresebb teatermelő vidékeiről, Dél-Indiából és Kínából, Nepálból, Ceylonból, Kenyából vagy éppen Szumátráról szerezzük be és a lehető legszigorúbb minőségbiztosítási feltételek mellett helyezzük el az újabbnál újabb formát öltő designos csomagolásba. Egészen biztos, hogy a „titkos kis szelence” felnyitásakor azonnal érezni fogja a virágos, gyümölcsös, sűrű, könnyed zöld, vörös vagy fekete tea bódító illatát.


A Luis Teával évek óta találkozhatnak az ország számos ínyencközpontjában, éttermeiben, ajándék vagy lakberendező boltjaiban, virágboltokban, kis- és nagykereskedésekben. Minden évszak új, friss teákat, felfedezéseket és játékos csomagolást hoz magával. Legyen az egy exkluzív vagy éppenséggel elképesztő kreativitással megtervezett dobozban rejtett tea, biztos lehet abban, hogy egy cseppnyi érzéki ölelést tart a kezében, amely boldog pillanatokat fog szerezni, Önnek és szeretteinek egyaránt.

 A Luis tea nem csak egy ital, hanem egy különleges érzés! Hidd el, hogy neked is jár ez a pillanat.

 

LIVE THROUGH THE MOMENT AGAIN

Tel.: +36 20 941 4060
luis@luis.hu

Hírlevél feliratkozás