Házhozszállítás

A webáruházban megrendelt termékek házhozszállítását a DPD Hungária Kft. végzi. A megrendelt termékeket Magyarország területén belüli kiszállítása 5-7 napot vesz igénybe. Amennyiben a kiszállítás ezen határidőn belül nem tud megvalósulni, tájékoztatjuk a vásárlót és egyeztetünk a megrendelés teljesítésének további menetéről.
 
UTÁNVÉTES FIZETÉS: a megrendelt termékek árát a Vevő a kiszállításkor a futárnak fizeti ki. Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol át tudják venni a csomagot. Valamennyi csomag esetében mellékelten megtalálható a termékek vételára, valamint a szállítás költséget tételesen tartalmazó Áfa-s számla.
 
PAYPAL FIZETÉS: a termékek szállítását azt követően kezdjük meg, miután a fizetendő összeg bankszámlánkra beérkezett. Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol át tudják venni a csomagot. Valamennyi csomag esetében mellékelten megtalálható a termékek vételára, valamint a szállítás költséget tételesen tartalmazó Áfa-s számla.

 

LAKOSSÁGI VÁSÁRLÓKNAK:

20.000 Ft-ot, meghaladó rendelés esetén a házhozszállítás INGYENES. 20.000 Ft alatti vásárlás esetén a házhozszállítás mindössze csak 990 Ft

KERESKEDŐKNEK: 30.000 FT feletti rendelés esetén INGYENES.

30.000 FT alatti remdelésnél 1000-5000 FT szállítási díjat számítunk fel, a megrendelés mennyiségétől függően.

 
PAYPAL FIZETÉS MENETE:
Két féle paypal fizetés van.

Az egyik mikor van paypal regisztrációd és van rajta egyenleged, vagy van bankkártyád csatolva hozzá. A másik paypal fizetés, mikor nincs regisztrációd, de a paypal rendszerét használod a bankkártyás vásárláshoz. Így a bankkártyás adataid biztonságban maradnak.

Miután az online webáruházban kiválasztottuk a terméket és a fizetésnél a paypal-t választottuk, át leszünk irányítva a paypal oldalára, ahol ez a kép fogad minket:


Itt a baloldalon látjuk a megrendelésünk összegzését és ,hogy mennyit kell fizetnünk.
A jobb oldalon meg a "Have you Paypal account?" kérdés alatt a paypal e-mail címünket kell beírni és a jelszavunk, már amennyiben van paypal számlánk. Ezután belép a "Log in" -el a paypal számlánkra, ahol jóváhagyhatjuk, hogy a paypal egyenlegből levonják a pénzt.

Ha viszont nincs paypal számlánk és bankkártyával fizetnénk, akkor klikkeljünk a Create a Paypal account" feliratra! Itt a kártyaszámot, lejárati időt és a kártya hátulján található 3 jegyű szám megadásával indíthatjuk el a Paypal fizetést.

 

LIVE THROUGH THE MOMENT AGAIN

Tel.: +36 20 941 4060
luis@luis.hu

Hírlevél feliratkozás