Postázási és fizetési feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:

A webáruházban megrendelt termékek házhoz szállítását a DPD Hungária Kft. végzi. A megrendelt termékeket Magyarország területén belüli kiszállítása 5-7 napot vesz igénybe. Amennyiben a kiszállítás ezen határidőn belül nem tud megvalósulni, tájékoztatjuk a vásárlót és egyeztetünk a megrendelés teljesítésének további menetéről.
 
UTÁNVÉTES FIZETÉS: a megrendelt termékek árát a Vevő a kiszállításkor a futárnak fizeti ki. Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol át tudják venni a csomagot. Valamennyi csomag esetében mellékelten megtalálható a termékek vételára, valamint a szállítás költséget tételesen tartalmazó Áfa-s számla.
 
PAYPAL FIZETÉS: a termékek szállítását azt követően kezdjük meg, miután a fizetendő összeg bankszámlánkra beérkezett. Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol át tudják venni a csomagot. Valamennyi csomag esetében mellékelten megtalálható a termékek vételára, valamint a szállítás költséget tételesen tartalmazó Áfa-s számla.
 
LAKOSSÁGI VÁSÁRLÓKNAK:
20.000 Ft-ot, meghaladó rendelés esetén a házhozszállítás INGYENES. 20.000 Ft alatti vásárlás esetén a házhozszállítás mindössze csak 990 Ft
KERESKEDŐKNEK: 30.000 FT feletti rendelés esetén INGYENES.
30.000 FT alatti remdelésnél 1000-5000 FT szállítási díjat számítunk fel, a megrendelés mennyiségétől függően.

 

LIVE THROUGH THE MOMENT AGAIN

Tel.: +36 20 941 4060
luis@luis.hu

Hírlevél feliratkozás