Visszavásárlás és garancia

Visszavásárlási feltételek

A távollévők között kötött szerződésekről szóló, 117/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a Vevő a megrendelt termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától és visszaküldheti a megrendelt terméket.
Az L-store Kft. kizárólag www.luis.hu webáruházban vásárolt, sérülés- és bontásmentes termékek visszavásárlását vállalja. A már kibontott, vagy megrongált termékek visszavételére nincs lehetőség. Az elállási jog gyakorlása esetén a Vevőt a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, vállalkozásunk azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Az elállásra vonatkozó igényét a Vevő e-mailben vagy telefonon jelentheti be. Kérjük, hogy a csomagot ne küldje vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert azt nem áll módunkban átvenni.
Amennyiben a visszaküldött termék valóban sérülésmentes, az L-store Kft. a termék visszafizetését követően a rendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát.Garancia

Cégünk a megrendelt termékekről minden esetben ÁFA-s számlát állít ki.
Amennyiben a megrendelt termékek a szállítás közben megsérültek és erről a csomag átvételekor jegyzőkönyv készül, akkor cégünk a sérült termékeket 8 munkanapon belül díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére bármely okból nincs lehetőség, a termékek vételárát visszajuttatja a Vevő részére.
A termékek garanciális okból történő visszaszállításának költségét minden esetben a Vevőt terheli.

LIVE THROUGH THE MOMENT AGAIN

Tel.: +36 20 941 4060
luis@luis.hu

Hírlevél feliratkozás