KISKERESKEDELEM

Üdvözöljük a kereskedők információs oldalán!

A kiskereskedői menüpontot REGISZTRÁLÁS UTÁN csak kereskedők láthatják.
Ha Önnek üzlete vagy étterme van, és szeretne termékeinkről bővebb felvilágosítást kapni, akkor az alábbiakat kell tenni:
 
1.
E-mailt írni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre:
·    Bemutatkozó levél a cég profiljáról, tevékenységéről és hogy milyen módon szeretné forgalmazni termékeinket
·    Elérhetőség megadása (cégnév, telephely cím, számlázási cím, kapcsolattartó neve és telefonszáma, e-mail cím)
·    Cégkivonatot, működési engedélyt csatolása (KÖTELEZŐ)
 
2.
Majd ezek után regisztrálni a www.luis.hu webáruházba (FONTOS, hogy csak a cég adataival regisztráljon).
 
3.
Miután a 1. és 2. menüpontnak eleget tett, rendszerünk feldolgozza a beérkezett adatokat és e-mailben értesítjük 24 órán belül. Addig a kereskedői felület nem látható, amíg az emailt nem kapta meg.

Fontos tudni:
Megteszünk mindent annak érdekében, hogy a kereskedői piacot védjük. Ezért csak működő kereskedői engedéllyel rendelkező partnerek kaphatnak hozzáférést. Addig a viszonteladói menü nem is látható.
Regisztrálástól és a kért adatok beérkezésétől számítva, 1-2 napon belül beállítjuk rendszerünkbe a hozzáférést, ahol a regisztrált felhasználó névvel és a jelszóval meg is lehet kezdheti a vásárlást.
Ha regisztrálást követően, 90 napon belül nem történik vásárlás, a regisztráció nem szűnik meg, viszont rendszerünk automatikusan szünetelteti a kereskedői hozzáférést. Ebben az esetben, e-mailben újra kell kérni a hozzáférést. Amennyiben 6 hónapig nem történik rajta vásárlás, a regisztráció nem szűnik meg, viszont rendszerünk automatikusan megszünteti a kereskedői hozzáférést.

További kérdésekkel, forduljon hozzánk bizalommal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
Reméljük, hogy Önt is partnereink között üdvözölhetjük.:)

Luis csapata

LIVE THROUGH THE MOMENT AGAIN

Tel.: +36 20 941 4060
luis@luis.hu

Hírlevél feliratkozás